REFERENSSIT

Promotion Point Oy 

"Massquad Oy on ollut Promotion Pointille luotettava kumppani monessa projektissa. Yhteistyötä on ollut sähkö-ja mediatuotteiden parissa ständeillä, ja myös telemyynti on sujunut Massquadin kanssa mallikkaasti. Paku ja Atte johtavat esimerkillä ja innostavat myyntitiiminsä ylittämään  itsensä. Massquad Oy huomio hyvin myynnin kaikkia osa-alueita; tuloksen tekeminen, analyysi, kehittäminen ja laatu. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!

Daniel Holmström (Co-Founder)

Jeremy Hakala (Huippu-urheilija)

Aloitettiin Massquadin kanssa projektia jossa tavoitteena on urheilijan brändäys ja sitä kautta yhteistyökumppaneiden tavoittaminen. Ollaan nyt työskennelty muutamia kuukausia asian tiimoilta ja täs on kyl firma mis hommat hoidetaan huolella ja kerralla kuntoon ! On ollut erittäin helppo ja mukava tehdä projektia!

- Noin 100 SM-tason mitalia

- Pohjoismaiden Mestaruus

Kalle Pyykkönen (Huippu-urheilija)

Urheilijana oman brändin luomiseen ja asioiden hoitoon on rajallisesti aikaa. Massquadin kanssa oon painanu yhdessä hommia muutaman kuukauden ajan ja ollaan päästy mun asioissa harppauksia eteenpäin. Palvelut modataan asiakkaan mukaan ja tehdään viimotteen päälle hyvää jälkeä iha 5/5!

- SM-kisoista 9 kultaa ja yli 20 mitalia

Kohtaamistoimisto Fridays Oy

"Pak Hoa To on erittäin myyntihenkinen ja aktiivinen tuloksentekijä. On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä.

"Yhteistyö Aten kanssa on ollut sujuvaa ja nopea liikkeistä. Aten nuorekas ja yrittäjämäinen tekemisen meininki on ollut esimerkillistä yhteisissä projekteissa.


-Tuomas Nykänen (founder)

Uita Ry

"Yhteistyö Massquadin kanssa on sujunut erinomaisesti. Massquad piti meille ständiä Kauppakeskus Ratinassa joulukuussa 2019. Saimme sitä kautta ison määrän uusia kontakteja. Tulemme myös jatkossa käyttämään heidän tehokasta asiakaskontaktointia ja asiantuntevaa myynti-osaamista.

-Taavetti Nuto (toiminnanjohtaja)

 

pakhoa.to@massquad.com / 044 975 9936

Hallituskatu 15 Lt 1, 33200 Tampere

  • Instagram
  • Facebook

©2019 by Massquad Oy.